Teoriprøve og førerprøve

BOB Trafikkskole

Teoriprøve og førerprøve

Førerprøven omfatter i de fleste klasser både teoretisk og praktisk prøve. Du må bestå teoriprøven før du kan ta den praktiske prøven.

Du må alltid sende søknad før du kan gå opp til førerprøve. Søk elektronisk her.

Teoriprøven gjennomfører du på en valgfri trafikkstasjon. De fleste trafikkstasjoner har "drop in-timer", så du trenger ikke å bestille time. NB! Søknaden din må være godkjent, og du må ha med gyldig legitimasjon.
Søknaden din må være registrert før du kan ta teoriprøven. For moped og snøscooter som ikke har praktisk prøve, må helse og vandel være godkjent. I de andre førerkortklassene må det være godkjent før du får bestilt praktisk prøve. Se vegvesen.no/dinside for å få vite statusen på din søknad.

Førerprøven kan du bestille på vegvesen.no/dinside. Hvis du vil at vi skal bestille prøven, må du gi Bob Trafikkskole fullmakt til dette fra den samme siden.
Husk at du må vise gyldig legitimasjon for å få gjennomført både teoretisk og praktisk prøve. Før du kan gå opp til prøve, må all obligatorisk opplæring være fullført og registrert. Denne registreringen gjør vi for deg under opplæringen hos oss.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bob-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at BOB Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn