Oppdatert informasjon om koronapandemien

BOB Trafikkskole

Oppdatert informasjon om koronapandemien

13.03.2020 08:30

Den tilbakemeldingen fra helsemyndighetene som vi har ventet på har nå kommet, og den sier at vi også må stanse all form for undervisning. Vi vil selvsagt følge dette og stenger derfor for all undervisning.

 

Nå oppfordrer vi alle til å følge alle de rådene og pålegg myndighetene gir oss slik at vi alle kan gjøre vår del av dugnaden. Det vil bidra til at hele samfunnet vil komme tilbake i normalt gjenge igjen så fort som mulig.

 

VI kommer tilbake med ny informasjon så snart vi har noe å komme med.

 

https://www.atl.no/aktuelt/item/trafikkskolene-ma-stenge

 

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bob-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at BOB Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn