Dette skal du gjøre på oppkjøringen

BOB Trafikkskole

Bob Trafikkskole viser deg hva du skal gjøre under førerprøven

Førerprøven

Under førerprøven skal du som kandidat vise sensor at du har overblikk over hele trafikkbildet gjennom hele førerprøven. Husk at du som bilist til enhver tid skal kunne stoppe foran enhver påregnelig hindring. Feil fart i forhold til oversikt er avgjørende for bestått eller ikke bestått. I moss-avis.no sin serie «Trafikkskolen» viser Oddleif Bakken fra vår trafikkskole hvordan du skal kjøre under førerprøven.
Ta en titt

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bob-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at BOB Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn