Hvordan rygge med henger?

BOB Trafikkskole

Bob Trafikkskole viser deg hvordan du skal rygge med henger

Hvordan rygge med henger?

Er du en av dem som ikke har knekt koden i forhold til rygging med henger? Eller er du usikker på om du har lov til å kjøre henger med tillatt totalvekt på 1500 kg? I moss-avis.no sin serie «Trafikkskolen» viser Oddleif Bakken fra vår trafikkskole hvordan du skal rygge med henger. Huskeregel nummer 1 er å alltid ha full kontroll over hva som befinner seg bak hengeren!

Ta en titt

Mange sjåfører er usikker på hva førerkortet og bilen tillater i forhold til kjøring med henger. Statens vegvesen har laget en tilhengerkalkulator som gir deg raskt svar på dine spørsmål. Les mer hos Statens Vegvesen

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bob-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at BOB Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn