Bil nummer 80 000 til Bob Trafikkskole

BOB Trafikkskole

Bil nummer 80 000

80 000 biler har Hyundai solgt i Norge siden etableringen av merket i 1992. Det var Bob Trafikkskole i Moss som overtok nøkkelen til jubileumsbilen, en ny i30. Det er den sjette bilen fra Hyundai for kjøreskolen.

– Hyundai leverer lettkjørte biler som elevene lærer fort i. Mange elever faller også for utseende på Hyundai sine biler, sier Oddleif Bakken hos Bob Trafikkskole.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992. Faksimilie fra R4.no

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bob-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at BOB Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn